Skip to content

Te Koop: woonhuis Meppelerweg 93 8331 CV Steenwijk

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 498.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Steenwijk Meppelerweg 93

Op een uitstekend bereikbare en fraaie zichtlocatie en net buiten het stadscentrum gelegen staat deze halfvrijstaande woning met dubbele garage, schuur-/werkplaatsruimte en bedrijfsloods van 330m² (30m x 11m).
In totaal betreft het twee kadastrale percelen waarvan één met de bestemming ”wonen’ en de ander met de bestemming ‘bedrijf’, hetgeen een uitstekende combinatie oplevert voor ondernemende bewoners. (zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor de ter plaatse opgenomen bedrijfstypen)

De woning, het erf, het terrein en de overige opstallen zijn representatief en goed onderhouden.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: (zij-) entree, bijkeuken, dichte keuken, lichte, sfeervolle woonkamer met gashaard en serre en vrij uitzicht richting de Steenwijker Kamp. Er is een badkamer op de begane grond en voorzien van een ligbad, douchegelegenheid, toilet, vaste wastafel en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers van 14.5m² en 15.7m² (beiden met een dakkapel), een overloopkast en toegang naar de zolder.
De woning is voorzien van dak- en glasisolatie en word verwarmd door middel van gaskachels. Het warme water wordt verzorgd door een badgeiser.

Direct achter de woning is een dubbele garage/schuurruimte gelegen en daarachter een loods/werkruimte. Voorst zijn er 3 paardenstallen van 40m2 en daarachter de geïsoleerde bedrijfsloods van 330m² met een stalen spanten constructie ( geïsoleerde damwand ), vloeistofdichte vloer, 2 overhead deuren en een kantoortje. De loods is voorzien van zonnepanelen met een voorziening van ca 10.000 kw. en er is krachtstroom aanwezig.

Het terrein is voorzien van asfalt en betonnen klinkers.
Voor en naast de woning is een keurige tuin met KOI-vijver aangelegd, er is een buitenberging/prieel aanwezig hetgeen samen zorgt voor een uitnodigende entree van het geheel.

De woning kent een goede bereikbaarheid vanaf diverse uitvalswegen naar de omliggende regio (prachtige, afwisselende natuur, mountainbike-routes te keur). Huisartsencombinatie en apotheek op loopafstand. Het centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau en de gezellige binnenstad op ca. 5 minuten fietsafstand. Het NS-intercitystation op ca. 10 minuten fietsafstand (directe verbinding met Schiphol, Den-Haag en Rotterdam). 
Om een juiste indruk te verkrijgen van het interieur, woonsfeer, uitzicht en de bedrijfsmogelijkheden, maakt u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

  • 93 m2
  • 2.159 m2
  • 2

Kenmerken Meppelerweg 93

Overdracht

Koopprijs€ 498.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.159 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie93 m2
Inhoud338 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1931
Dak typemansarde dak
Isolatievormendakisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Meppelerweg 93

Marktcijfers van Steenwijkerland

Gemiddelde verkoopprijs in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod