Skip to content

Te Koop: woonhuis Vlier 8 8355 EH Giethoorn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 293.900,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Giethoorn Vlier 8

Direct nabij het pittoreske oude dorp van Giethoorn-Noord op loopafstand van de Noorder(basis)school en openbaar vervoerhalte (ca. 100m afstand) ontwikkelt KROON in samenspraak met Van Pijkeren Woningbouw een twee-onder-één-kap woning aan de Vlier te Giethoorn.

De woningen kenmerken zich door de populaire jaren ’30 stijl die in een modern jasje is gestoken zodat de woningen aan de huidige eisen voldoen. De woningen zijn gelegen aan de Vlier en de kavel kent een grootte van maar liefst 323 m². De woningen hebben een vloeroppervlak van 128 m² met daarnaast nog een ruime berging van 19m². Aan de voorzijde van de woningen is een brede raampartij tot aan de grond gerealiseerd waardoor de woonkamer is voorzien van veel lichtinval. Hierdoor ontstaat een ruime en lichte woonkamer.
De woningen zijn zeer compleet uitgevoerd door standaard een volledig geïsoleerde bijkeuken en ruime berging met luifel boven de voordeur. Deze luifel zorgt voor een droge binnenkomst in de mooie entree hal. De badkamer en toilet zijn voorzien van standaard sanitair en tegels die u in de showroom naar eigen smaak kan uitzoeken.
De duurzame woningen worden gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het hellende dak.

De begane grond van deze twee-onder-één-kap woningen biedt rondom veel lichtinval door de hoge ramen tot aan de grond. Door het vele lichtinval heeft de woonkamer een ruim en licht gevoel. Door maar liefst een breedte van bijna 5,50 meter binnenwerks ontstaat een ruimte voor een grote eettafel waar u met het gehele gezin van kan genieten zonder dat dit ruimte van de keuken inneemt. De ruime keuken kan u naar eigen wens invullen.

BEGANE GROND
Aan de achterzijde bevindt zich een praktische bijkeuken, met de wasmachine aansluiting, die via de keuken te bereiken is. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin of de berging toegankelijk. Deze ruime berging dient voldoende ruimte voor fietsen en als opslag voor uw (tuin) spullen. In de entreehal bevindt zich een open trap met daaronder voldoende ruimte voor uw garderobe, een toiletruimte met een wandcloset en handfonteintje en de meterkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. De ruime en lichte slaapkamers beschikken over voldoende ruimte voor inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en wandtoilet.

Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze zolderverdieping is naar eigen smaak in te richten. Denk aan een kantoor, loungeruimte of een extra slaapkamer.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het onder dak brengen van uw boot op loop-/fietsafstand.
De basisschool (Noorderschool) op loopafstand en een supermarkt (Spar) bevindt zich op 5 autominuten afstand in Giethoorn-Zuid.
Het hart van de gemeente Steenwijkerland, Steenwijk, met een uitstekend winkel- en voorzieningenniveau (tevens NS-intercitystation en voortgezet onderwijs) is op 6 km afstand gelegen en Meppel op ca. 15 km afstand. Via de Noordoostpolder is de Randstad uitstekend te bereiken en ligt Amsterdam op ca. 70 autominuten.

  • 128 m2
  • 323 m2
  • 3

Kenmerken Vlier 8

Overdracht

Koopprijs€ 293.900,- v.o.n.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte323 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie128 m2
Inhoud533 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2020
Dak typeschilddak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Vlier 8

Marktcijfers van Steenwijkerland

Gemiddelde verkoopprijs in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Steenwijkerland

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod